• kikapcsolódás
  kikapcsolódás
 • élmény
  élmény
 • felfrissülés
  felfrissülés
 • egészség
  egészség
 • pihenés
  pihenés

Változik az ÁSZF. 2018. április 1-től megváltoznak fürdőnkben az Általános Szerződési Feltételek. Látogatóink a "további részletek"-re kattintva tájékozódhatnak a változásokról. további részletek »


 

Ma még csak látványterv – májusra elkészülNovemberben elkezdődik az öltözőépület bővítése és korszerűsítése, ami előreláthatólag 2018 májusának végéig tart. Ez idő alatt az ideiglenes öltözőt vehetik igénybe vendégeink. Bízunk benne, megértéssel fogadják az esetleges kellemetlenségeket – hiszen a felújítást az önök jobb kiszolgálása érdekében végezzük!

 

A vendégek fogadására kulturált konténerekből alakítottunk ki új bejáratot a Thermál Szálló mellett. A megközelítésük így egyszerű, de irányjelző táblák is segítenek a tájékozódásban. Az ideiglenes öltöző valamivel kisebb az eredetinél, ezért is ütemeztük úgy az építkezést, hogy az a lehető legkevesebb problémát okozza működésünkben.

Ez a korszerűsítés az első lépése egy háromlépcsős beruházásnakHang- és porfogófallal is igyekszünk elérni, hogy fürdőnk vendégei a lehető legkevesebbet vegyenek észre a munkából, viszont az egyes munkafolyamatok nagyobb hanghatással járhatnak. Bízunk megértésükben, hiszen fejlesztéseinkkel az önök kényelmét és komfortérzetét szeretnénk javítani, minél inkább megfelelni igényeiknek.

Ezért is vállaltuk, hogy az öltözőt önerőből újítjuk fel. Ez az átépítés az első lépése egy háromlépcsős beruházásnak. Elkészült terveink alapján folytatásként a már mindenki által nagyon várt fedett fürdő és wellnessépület megvalósítását tervezzük.
Bővebb tájékoztatást a 49/534-410-es központi telefonszámon vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kérhetnek.