Salaktalanító Holt-tengeri iszappakolás fáslival

Salaktalanító Holt-tengeri iszappakolás fáslivalA Holt-tengeri iszap még a kezelés után is napokon át méreganyagokat távolít el a kötőszövetből!

Hatása: Rendkívül jó hatással méregtelenít, regenerál és vitalizál. Nagy hatással kezeli a cellulitises szöveteket, fokozza a bőr anyagcseréjét, tisztítja és ápolja a bőr rétegeit, elősegíti a regenerációját. 3-5 kezelés után már 1-2 konfekcióméretnyi karcsúsodást jelent.

Ideje: 80 perc
Ára: 9000 Ft

Csokoládé gélmaszk

masszazs csokolade maszk kvEgyaránt jó hatású testre és lélekre. Használata segíti a bőr megújulását, intenzív energetizáló, bőrfeltöltő, öregedésgátló készítmény.

Hatása: A csokoládéban nagy mennyiségben lévő antioxidáns polifenolok megkötik és semlegesítik a bőr öregedéséért felelős szabadgyököket, míg a teobromin alkaloida természetes stimuláló (bőremelő) hatást fejt ki. A gránátalmaolaj antioxidánst és fitoösztrogént tartalmazó fiatalító, vágykeltő hatású. Az A-vitamin bőrstruktúra-javító, és a koffein energetizáló hatású. Együttesen bőrünket energiával tölti fel, intenzíven megújítja azt.

Ideje: 45 perc
Ára: 4000 Ft

Algás salaktalanító pakolás

Algás salaktalanító pakolásA hatás fokozására igény szerint csőfásli felhelyezésével tökéletesítjük a kezelést.

Hatása: A megszárított kékalgák méregtelenítik, hidratálják a bőrt és az élethez fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal látják el. Intenzíven ápolja és kisimítja a száraz, igénybe vett bőrt, nagyon jó hatással kezeli a cellulitist.

Ideje: 50 perc
Ára: 6900 Ft

 

Sanovera Compress testtekercselés

Sanovera Compress testtekercselésA Sanovera Compress testtekercselés természetes, növényi alapú hatóanyagokat tartalmaz. A Compress nem helyileg kezeli a felületet, hanem az egész szervezetet munkára készteti, öngyógyító erőit aktiválja.

Hatása: csökkenti a körméretet, feszesíti a bőrt és a kötőszövetet, méregtelenít, salaktalanít, javítja a közérzetet

Ideje: 30 perc
Ára: 5900 Ft

Aromás tengeri sós kezelés

Aromás tengeri sós kezelésA speciális tengeri üledékből származó sót vitaminos testápolóval és aromás olajjal keverve masszírozzuk át az egész testet.

Hatása: Lágyan eltávolítja a bőr elhalt sejtjeit és kiegyenlíti a nedvességháztartását. A bőr bársonyosan simává válik.

Ideje: 15 perc
Ára: 4600 Ft

 

 

 

Salaktalanító iszapkezelés (egész testre, ecsettel)


Ideje: 30 perc
Ára: 5900 Ft