Csokoládémasszázs

CsokoládémasszázsA kozmetikai ipar már régóta alkalmazza a kakaóvajat, mivel az azt tartalmazó termékek tisztítják, ápolják a bőrt. A kellemes illatú kezelés zsírbontó hatása mellett elősegíti a „boldogsághormonok" (endorfin) termelését. Kleopátra tejben fürdött, mi megtehetjük, hogy csokoládéban. A csokoládémasszázs a leginkább endorfintermelő, lélekre ható kezelésünk. Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális „jólétben".

Hatása: egyaránt jó hatású testre és lélekre. A kakaóvajat tartalmazó termékek tisztítják, ápolják és védik is a bőrt. Több mint 800 molekulájának köszönhetően a csokoládé hidratálja és tonizálja a bőrt, oldott ásványianyag-tartalma pedig bőrpuhító, revitalizáló hatású.

A csokoládémasszázs...
... boldogsághormon termelő
... antioxidáns hatóanyagaival segíti a sejtek regenerálódását
... hidratálja és feszesíti a bőrt
... pótolja a hiányzó ásványi anyagokat
... bársonyossá és simává teszi a bőrt
... jótékony hatással van a narancsbőrre

Ideje: 55 perc
Ára: 6500 Ft

Nadrágos gépi nyirokmasszázs

Nadrágos gépi nyirokmasszázsA nyirokmasszázs az alakformálásért és a cellulit ellen vívott harc leghatékonyabb módja, illetve a leglágyabb és leghatékonyabb masszázs, melynek gyökerei felfedezhetők már az ősi tradicionális thai, polinéz és sámánmasszázsokban is. A masszázs jellemzően a nyirokkeringés irányában történik a hagyományos gyógymasszázs tiltásával ellentétben.

Hatása: A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsuk, megszüntessük a duzzanatokat és fokozzuk a szervezet ellenálló-képességét. A masszázs csökkenti a nyiroködémát és felgyorsítja a sejtek anyagcsere-folyamatait. Hatására fokozódik a salakanyagok kiürülése a szervezetből. A nyirokmasszázs során simító, pumpáló mozdulatokkal ürítjük ki a nyirokrendszert, meggyorsítva a pangó nyirok eltávozását. A kezelés emellett javítja a közérzetet: aktiválja az immunrendszert, feszültségoldó, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású.

Ideje: 30 perc
Ára: 2000 Ft
Ideje: 55 perc
Ára: 3800 Ft

Alakformáló cellulitmasszázs és tekercselés

Alakformáló cellulitmasszázs és tekercselésMindenkinek ajánlott, aki szeretné a narancsbőrt elkerülni, vagy a már a meglévőt eltüntetni. Minél korábban elkezdünk harcolni a narancsbőr ellen, annál könnyebben és gyorsabban szabadulunk meg tőle. Egy alkalom után is javul a bőr feszessége. A súlyfelesleggel küzdők is azonnal észrevehetik a változást.

Hatása: mikrokeringést fokozó, méregtelenítő, vízhajtó, a problémás testfelület keringését visszaállító, a kívánt hatás elérése érdekében kúraszerűen javasolt, aromaterápiás masszázs típus.

Ideje: 35 perc
Ára: 4300 Ft

Relax arc- és dekoltázsmasszázs

Relax arc- és dekoltázsmasszázsKiegészítő kezelésként javasoljuk a minél tökéletesebb ellazulás, a jó közérzet és ragyogó kisugárzás érdekében.

A masszázshoz növényi őssejtes luxuskrémet használunk, melynek kozmetikai hatásai azonnal láthatóak. Meglágyítja a stressz jeleit, ránctalanít, szépít, kisimít.

Ideje: 35 perc
Ára: 4300 Ft